Produkt bol úspešne pridaný! Zobraziť košík.
Domov / Blog / Používanie jednorazovej ecigarety

Používanie jednorazovej ecigarety

Aj keď používanie jednorazových ecigariet nie je taká veda ako molekulárna fyzika, pár jednoduchých tipov môže pomôcť tomu, aby ste si svoju vape session užívali zakaždým rovnako kvalitne. Čím teda začať?

 

Vybaľovanie ecigarety

Začni tým, že vytiahneš jednorazový vape z jeho obalov. Opatrne ho rozbaľte, dbajúc na to, aby sa zariadenie ani tesnenie ecigarety nezničili.

 

2. Ochranný kryt musí dole

Väčšina jednorazových vapov má ochranný kryt na ústniku. Pre odkrytie náustníka odstráňte kryt. Teraz už môžete spokojne vapovať.

 

3. Na začiatku treba ecigaretu aktivovať

Jednorazové vapy sa obvykle aktivujú potiahnutím, čo znamená, že nevyžadujú žiadne tlačidlá alebo prepínače. Stačí jemne potiahnuť z ústnika, aby sa aktivovala nahrievacia mechanika.

 

4. Vapovanie vám neutčenie, vdychujte zvoľna

Po aktivácii vdychujeme najprv hladko a pomaly cez ústnik. Pokoj, netreba sa náhliť, vyvarujeme sa rýchlym alebo silným ťahom, pretože to môže viesť k nepríjemnému zážitku. Užite si chutné puffy, ktoré vám spríjemnia každý deň s ecigaretou od Mypods.

 

5. Správne skladovanie je must

Po použití jednorazového vapu je dôležité ho správne skladovať. Uchovávame ho mimo extrémnych teplôt, priameho slnečného svetla a vlhkosti, aby sa zachovala jeho čerstvosť.

 

6. Vape vyhadzujte zodpovedne

Ako už názov napovedá, jednorazové vapy sú určené na jedno použitie. Keď sa e-liquid vyčerpá alebo zariadenie dosiahne koniec svojej životnosti, zbavte sa ho odpovedne v súlade s miestnymi predpismi.

 

Nájdite si vejp, ktorý vám najviac vyhovuje! Vyberte si zo širokej ponuky originálnych príchutí a nájdite výrobok podľa svojho vkusu a štýlu! Ponúkame len 100 % originálne a prémiové výrobky. Od 700 PUFF až po 8000 PUFF a viac ako 200 produktov, medzi ktorými si určite nájdete to svoje. Objavte možnosti vejpovania s Mypods.

Porozhliadnite sa a nájdite si ten, ktorý vám najviac vyhovuje! Vyberte si zo širokej ponuky vzrušujúcich príchutí a nájdite výrobok podľa svojho vkusu a štýlu! Ponúkame len 100 % originálne a prémiové výrobky.

Od 700 PUFF až po 8000 PUFF a viac ako 200 produktov, z ktorých si môžete vybrať!

Logo

Vitajte v Mypods Europe!

Na zobrazenie tejto stránky musíte byť plnoletí.

Nie